What
  • Accomodation
  • Adventures
  • Art & Cultures
  • Beach
  • Budget Friendly
  • Family Fun
  • Food Hunting
  • Island
  • Popular Attractions
  • Shopping
Where

Experiment Kitchen

Your Talam Expert

1.0/5 1 Reviews Add Review

1 Review for Experiment Kitchen

evian3689 1 Reviews
terrible
1.0.0

banyak lalat – sampai salah satu makanan saya lalat sempat bertelur atas makanan panas – tak ada aircond, ada kipas je bising – lagu jiwang bbnu terlalu kuat, tak selesa berborak kebersihan – sticker menunjukkan tahap B je service – tak mesra, staff busy berborak sesama mereka taste – biasa2 je, gambar dalam socmed je menarik harga agak syok sendiri untuk food & ambience yg terrible. baik tambah sikit bajet untuk ke kenny hills atau jibby & co parking – sangat2 susah parking (saya datang isnin 3.30-5.30pm) kalau tak habis makan then nak bungkus bawak balik, kena beli 1 bekas tipuware seringgit kat cashier, then kena bungkus sendiri. staff langsung tak ada budi bicara untuk flexible sikit bantu customer untuk bungkus makanan. padahal masa tu lalat dalam 5 ekor duk hurung makanan kami atas meja. busy nak halau lalat, nak ke cashier lagi hmm orang mungkin datang sebab tengok marketing & gambar2 menarik dia, tapi untuk repeat datang lagi, memang tak laa hanya kek je yg sedap, texture ok, taste ok. sanggup bayar lebih for the cake

Was this review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0